Podotherapie Den Dulk

Podotherapie Den Dulk

Als u klachten ervaart tijdens het bewegen is dit heel vervelend, zeker als het u hindert in het uitvoeren van uw werkzaamheden en/of uw sportactiviteiten. Als deze klachten worden veroorzaakt door een afwijkende voetstand of het niet optimaal functioneren van de voet(en) bent u bij Podotherapie Den Dulk aan het juiste adres.

Meer dan alleen voeten

Naast mijn werkzaamheden als podotherapeut ben ik, voordat ik me volledig op (sport)podotherapie ging richten, ook 15 jaar als fysiotherapeut werkzaam geweest. Door de ervaring die ik daarmee heb opgedaan, weet ik welke invloed de voeten hebben op het functioneren van andere gewrichten (en andersom).

Zo vinden bijvoorbeeld veel knie-, heup- en rugklachten hun oorsprong in de voeten. Alleen het behandelen van bijvoorbeeld een pijnlijke knie d.m.v. fysiotherapie is vaak niet voldoende. Ook het veranderen van de stand en/of het functioneren van de voeten door de podotherapeut alleen is niet altijd voloende.

Daarom vind ik de multidisciplinaire samenwerking erg belangrijk. Door een uitgebreid functie-onderzoek, waar verder wordt gekeken dan alleen de voeten of alleen het pijnlijke gewricht, kan een zo’n goed mogelijke diagnose worden gesteld. Indien het nodig is, kunnen meerdere disciplines worden ingezet waardoor behandeling een stukje maatwerk wordt.

Kijk gerust eens rond op mijn site. Als u vragen en/of opmerkingen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u mij altijd bellenmailen of contact opnemen via het contactformulier.

Johan den Dulk, (sport)podotherapeut

Deel dit

Oefeningen

Heeft uw podotherapeut u oefeningen voor thuis meegegeven?
Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Lees meer
Podotherapie Den Dulk
Podotherapie Den Dulk