Storing voicemail

Storing voicemail

Door onduidelijke redenen zijn de voicemailberichten van 29 juli tot 3 augustus verwijderd. Mocht u hebben ingesproken en nog wachten op een reactie, wil ik u vragen me nogmaals te bellen. Excuus voor het ongemak.

Lees verder

Informatie Corona-virus (Covid-19)

Naast spoedzorg en medisch noodzakelijke zorg, is sinds 4 mei gelukkig ook weer onze reguliere zorg volledig opgestart. Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) zijn er passende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM, GGD en onze eigen beroepsvereniging. Indien u of iemand in uw gezin koorts of luchtwegklachten…

Lees verder

Podotherapie Den Dulk

Naast mijn werkzaamheden als podotherapeut ben ik, voordat ik me volledig op (sport)podotherapie ging richten, ook 15 jaar als fysiotherapeut werkzaam geweest. Door de ervaring die ik daarmee heb opgedaan, weet ik welke invloed de voeten hebben op het functioneren van andere gewrichten.

Lees verder

Oefeningen

Heeft uw podotherapeut u oefeningen voor thuis meegegeven?
Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Lees meer
Podotherapie Den Dulk
Podotherapie Den Dulk